facebook twitter

 

Agneta Renmark

 

 


Jag är utbildad journalist vid Göteborgs Universitet och har även en dietistexamen i bagaget, liksom studier i intervju- och samtalsmetodik samt media- och kommunikationsvetenskap vid samma universitet.

Tidigare har jag arbetat närmare 17 år inom Forma Publishing Group (som i dag är Hakon Media och Egmont), både som reporter, redaktör, med web samt som projektledare för event, tävlingar och utmärkelser.

Jag skriver, kreerar, fotograferar, filmar och projektleder. Och arbetar med allt från snabba nyheter, reportage och personporträtt till feature, redaktörsuppdrag och bokprojekt.

För att utvecklas som skribent har jag gått flera olika kurser i kreativt skrivande, såsom Författarskola med Birgitta Stenberg och Lars Hesslind, Skrivcirkus och Porträtt på Fojo i Kalmar. Jag har även vidareutbildat mig genom kurser som Fånga bilden och Intervjuteknik (Fojo).

Bland återkommande uppdragsgivare finns bland andra Göteborgs-Posten, Market, White Paper, Icanyheter, Magasin Måltid, Hälsa, Icakuriren och Restaurangvärlden. Jag jobbar även på uppdrag för exempelvis Livsmedelsverket, Tre Stiftelser, Carolas Eko och Örgryte Bostads AB.

Jag utgår ifrån Onsalahalvön och Göteborg men är rörlig. Har B-körkort och bil, och reser gärna med tåg.


Referenser

Helena Stenman
Redaktionschef Market
0703-00 07 63

Maria Croon
Förlagschef Forma Magazines
0706-19

Lisbeth Lundahl
Konsult Aller Media
0709-74 08 56

Eva Sundberg
Projektledare Livsmedelsverket
0706-20 72 60